Inici / Viure a Sant Quirze / Informació i actualitat / Xarxes Socials

Xarxes Socials

L'Ajuntament a les Xarxes Socials

L' Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha multiplicat la seva presència a la xarxa, mitjançant la creació de diferents canals, pàgines i perfils a les xarxes socials que us detallem. Si voleu fer-vos admiradors, seguidors o voleu accedir als continguts publicats, podeu enllaçar directament clicant sobre el nom de cadascun dels enllaços del llistat.


L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha creat una pàgina dins de la xarxa Facebook per tal de poder fer arribar a totes les persones que es facin admiradores de la pàgina enllaços, fotografies, vídeos i aconteixements de l'agenda. Aquesta xarxa és oberta a totes les persones majors de 13 anys.

 

Aquesta xarxa és molt ràpida i bàsicament té com a objectiu informar mitjançant microblogs, o textos de màxim 140 caracters. La caracteritzen l'agilitat i també per ser una de les primeres que es podia actualitzar des de qualsevol lloc.

Al Twitter de l'Ajuntament, ara es parla...

Les imatges dels actes i activitats més importants i amb més participació de Sant Quirze del Vallès, les podreu trobar al Flickr, un ampli catàleg d'imatges que permet agrupar els continguts per dies, temes i distribuir-los de manera molt fàcil.

El Youtube és la xarxa social on es poden penjar i compartir vídeos. L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha obert un canal perquè tothom pugui gaudir de les diferents filmacions que sorgeixen de l'actualitat.

banner issuu

Les publicacions, revistes, díptics i qualsevol tipus d'informació impresa es pot visualitzar en aquesta xarxa que permet compartir aquests productes comunicatius de manera que s'optimitza la seva visualització.

 Instagram és una aplicació per compartir imatges amb la que es pot fer ús de diferents filtres i efectes. Us animem a compartir imatges amb els Hashtags o etiquetes: #SQV #Santquirze #Santquirzevalles #mirasantquirze

Pinterest és una xarxa social per compartir imatges que permet als usuaris crear i administrar, en taulells personals temàtics, col·leccions d'imatges amb esdeveniment, etc. Us animem a pinejar imatges de Sant Quirze i a repinejar les nostres.

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto