13/12/2022

Nova sortida de Trail Running per a infants

El proper diumenge el Mussol Team Trail organitza aquesta activitat regular però dirigida a nens i nenes a partir d'11 anys

La nova secció Mussol Team Trail del Club Excursionista Sant Quirze organitza una sortida cada tercer diumenge de mes. La idea és fomentar l’esport de córrer per muntanya i en especial per la Serra de Galliners. 


Aquest mes de desembre, el proper dia 18, la sortida s’orientarà a infants a partir d'11 anys, amb un recorregut especial, a més de l’habitual d’adults ja establerts.
 
Recordeu que les sortides inclouen: assegurança per cada corredor/a; avituallament a l’arribada; grup de corredors per nivells. Aquesta propera sortida tindrà un cost de 2 euros per l'entrenament, i l'import final es donarà a La Marató. En aquesta ocasió cal inscriure's prèviament.
 
L’objectiu d’aquesta secció és iniciar qualsevol persona, independentment de la seva forma física, edat o condició, a l’esport de Trail running; ajudar a aconseguir benestar físic i mental; fer una comunitat més inclusiva; gaudir de la natura; i donar a conèixer la Serra de Galliners.
 
Trobareu més informació i detalls en aquest enllaç.
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto