13/02/2020

Obertes les inscripcions de la segona sessió de conceptualització d’un Living Lab d’Economia Circular per al municipi

Aquest Living Lab serà un espai d’aprenentatge i innovació al voltant de la sostenibilitat i el medi ambient i un punt de connexió entre els diferents agents del municipi

Ja està obert el termini per inscriure’s a la segona sessió de conceptualització i disseny del Living Lab el proper 20 de febrer de 15:30 – 18:30 h (Edifici Can Tuset, Passatge Salvador Dalí, 8). Podeu gestionar-les aquí.


La primera d’aquestes sessions va tenir lloc el passat dimarts 28 de gener amb una assistència de 17 participants entre escoles i instituts, associacions, empreses, ciutadania, administracions del territori, etc. Ara, en aquesta segona, es definiran quines són les línies d’actuació i quins són els possibles objectius que volen els diferents agents del municipi per aquest espai. 


Les sessions estan dinamitzades per l’empresa La Salle Technova Barcelona i el pla d’acció d’aquest espai s’emmarca dins d’un Projecte d’Especialització i Competitivitat Terriorial (PECT) “IninVallès”, confinançat amb fons europeus (FEDER), la Diputació de Barcelona, i gestionat des del Servei a l’Empresa de l’Ajuntament.
 
Es tracta també d’un espai emmarcat en el Pla Local d’Educació de Sant Quirze i que posa sobre la taula diversos objectius a treballar. Concretament, serveix per a desenvolupar el 7è eix del pla “Sostenibilitat i Territori”, que s’orienta a millorar l’educació ambiental al poble i fomentar la filosofia d’escola verda. En aquesta línia, l’Ajuntament convida a tothom que vulgui a participar en el disseny d’aquest espai.
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto